Om oss

Velkommen innom Høgaunet gård! I butikken har vi egenprodusert mat fra gården, og fra andre flotte, lokale produsenter. På gården har vi beitehøns og kaniner, og vi har vårt eget gårdslakteri. Sommerhalvåret er det høy aktivitet i drivhusene, med sommerblomster, tomat og agurk m.m. .

Høgaunet gård er en nydelig liten gård i Munkeby, Levanger. Vi satser på småskalaproduksjoner med målsetning om at vi skal:

  • Produsere den beste maten
  • Være en del av klimaløsningen på måten vi driver jorda våres - regenerativt landbruk

I gårdsbutikken ønsker vi også å tenke helhetlig rundt bærekraft. Maten vi selger er i hovedsak produsert innenfor kommunegrensene. Interiørvarene har fokus på redesign og mesteparten av materialene vi bruker er fra gården og skogen rundt oss.

På Høgaunet gård har vi forskjellige produksjoner med topp kvalitet! Varene vi produserer selger vi gjennom gårdsbutikken og reko-ringen. Vi leverer også til restauranter og har blant annet levert kaninkjøtt og spiselige blomster til Speilsalen på Britannia. Vi har eget gårdsslakteri som er godkjent for slakting av kanin og fjørfe, og et registrert kjøkken hvor vi produserer varer til butikken vår. Vi produserer blant annet:

  • Kaninkjøtt, der dyrene er født, stelt, slaktet og pakket på gården.
  • Egg fra beitehøns. Hønene flyttes rundt på åkeren i sommerhalvåret.
  • Urter, tomater, agurk og mikrogrønt m.m. Sesongbasert produksjon i våre drivhus og vår hage.
  • Snittblomster og planter. I sommerhalvåret produserer vi egne snittblomster og planter til gårdsbutikken vår.
  • Syltetøy, krydderblandinger m.m. På kjøkkenet lager vi produkter hovedsakelig med råvarer fra egen gård.

Vi ønsker at et besøk på Høgaunet gård skal inspirere og fascinere. Inspirere til egen kreativitet, egen bevissthet rundt forbruk og bærekraft og inspirere til nye smaker og ideer i ditt eget kjøkken. Det fascinerende med alt som vokser og gror er også noe vi ønsker å formidle. Og hvordan resurser du har rundt deg kan benyttes på kanskje helt andre måter enn det du tidligere har gjort. Omgivelsene våre er gjerne langt rikere enn det vi er klar over. Ta deg gjerne en kaffekopp når du kommer inn i butikken, les litt i litteraturen vi har der og slå gjerne av en prat med oss om det regenerative, oppfinnsomme og nytenkende.

Velkommen til oss!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.