Kurs

Kurs

Vi ønsker å dele av kunnskapen vi har for at enda fler skal rette oppmerksomheten mot matproduksjon, mattrygghet, selvberging, regenerativt landbruk og dyrevelferd. Derfor tilbyr vi diverse kurs. Her er en presentasjon av noen alternativer, men ta gjerne kontakt så skreddersyr vi gjerne.

Kompetanseprogram for hold og slakt av haredyr

Vi kan nå tilby kompetanseprogram for hold og slakt av haredyr, som er godkjent av Mattilsynet. Dette kurset er en forutsetning hvis du skal slakte kaniner for salg, slik det står beskrevet i animaliehygieneforskriften § 10. Send oss en e-post hvis du ønsker å være med på kurs, så setter vi opp kurs så snart vi har fått nok deltakere.

Webinar

Dette er et godt alternativ om du vil ha teorien rett inn i din egen stue. 

Selvberging

Mange synes det er både interessant og trygt å kunne være selvberga på en del ting. Sitt eget kjøtt f.eks. 

Bedriftsbesøk og omvisning

På forespørsel fra bedrifter og foreninger tar vi gjerne en rundtur på gården og viser og forklarer hva vi driver med. Dette kan være en interessant utflukt for mange bransjer med interessefelt inn mot landbruk og matproduksjon. Ta kontakt for mer informasjon og pris.

Omvisning for privatpersoner har vi dessverre ikke kapasitet til, men vi arrangerer «hønsesafari» en gang i uka i juli måned (info om tidspunkt i månedsskiftet juni/juli på instagram og facebook).  

Besøksordning for småskala slakteri

I vår reise fra idé til ferdig slakteri måtte vi «trampe mye djupsnø» og «finne opp mye krutt». Det var lite erfaring fra andre å finne, derfor ønsker vi å være på tilbyderen til andre som måtte ønske å bygge eget slakteri.