Lokalmat

Gårdsbutikk i Levanger

Det produseres mye god mat av høy kvalitet i Norge. Vi er selv veldig stolte av å være matprodusenter og vi heier høylytt på de som satser på egen nisjeproduksjon. I gårdsbutikken tar vi inn varer fra andre dyktige, lokale produsenter i tillegg til det vi lager selv. Produktene varierer i takt med sesongene og vi er heldige som har så mye godt å velge i her området.

Gårdsbutikken er åpen torsdag - fredag fra 15:00 til 19:00 og lørdag fra 11:00 til 15:00.

Ærlighetsboden, vår selvbetjente minibutikk, er åpen hele tiden. Åpne den gule døra og betal i vår Vippsbutikk - #711300.

Interiør

God mat smaker enda bedre når det ser pent ut rundt en. Å skape stemning rundt et godt måltid er viktig. Derfor har vi også en del interiørprodukter i gårdsbutikken vår. Mye har vi laget selv av restmaterialer eller vi har «oppsirkulert» noen lekre funn fra bruktbutikk. Vår filosofi er at en ting ikke mister sin verdi selv om den har vært brukt før. Den trenger kanskje bare et lite løft og en puss, så skinner den igjen.

Produsenter

I butikken vår kan du finne varer fra disse, og mange andre i tillegg:

Åsgårdhonning
Her finner du den kortreiste sannheten om bønder og bier på grensa til Frolfjellet.
Wikdahl Gartneri
Wikdahl er et sjølstendig gartneri som ligger i Levanger i Nord-Trøndelag. Vi har 50 års erfaring, og legger vekt på kvalitet, service og utvalg.
Fæbyflak
På Fæby gård, noen steinkast fra Stiklestad, har vi dyrket poteter i over 200 år. I prima matjord, og med trøndersk klima, dyrker vi poteter av ypperste kvalitet, som blir til knasende sprø Fæbyflak.
Gullimunn
Gullimunn AS foredler og selger korn og kornprodukter av økologisk kulturkorn, urkorn.
Munkeby herberge
Vi tilbyr hjemmelaget mat med lokale råvarer.
Landrø Lensvik
Vi er en liten familiebedrift i Lensvik i Trøndelag. Vi legger vår stolthet i å produsere søte, friske jordbær av topp kvalitet.